[RO] SimplioLabs's School of Geeks Overall rating: ★★★★★ 5 based on 23 reviews
5 1

BlogSimplio Labs Blog

Once we accept our limits, we go beyond them.
Albert Einstein

[RO] SimplioLabs’s School of Geeks

Developers, Giving Back No Comment

Kids_smiling_WebRidicati mana daca ati vazut vreodata un copil de 5 ani jucandu-se cu un smartphone ! Pastrati mana ridicata daca un copilul v-a dat vreun sfat despre folosirea telefonului ! Probabil ca cei mai multi dintre voi au avut parte de asemenea intamplari. Telefoanele inteligente, tabletele nu sunt doar un joc pentru copii, ei invata despre functionarea lor mai mult decat ne dam seama, uneori.

Uita-te pe geam, este posibil ca viitorul programator sa bata mingea cu copilul tau chiar acum.

Tehnologia joaca un rol din ce in ce mai important in societatea noastra. De la jocul pe o tableta, pina la construirea si programarea unui robot, copii pot invata despre computere si despre nenumaratele optiuni pe care le au in acest domeniu. Chiar daca vor decide sa nu urmeze o cariera in programare, rezolvarea logica a problemelor si gandirea analitica vor fi importante in multe dintre aspectele vietii de adult. Fie ca este vorba de industrii creative, IT, cercetare sau jurnalism, joburile viitorului vor solicita abilitati digitale. A invata sa programezi inseamna sa gandesti creativ, sa rationalizezi sistematic si sa muncesti colaborativ. Aceste abilitati sunt necesare indiferent de profesie.

Simplio Web Studio vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri gratuite de programare pentru copii intre 8 si 14 ani, totul intr-un mod distractiv si interactiv!

Simplio Web Studio indeamna la folosirea responsabila a calculatorului si a tehnologiei in general. Ii vom invata pe copii sa utilizeze internetul si alte resurse educationale in beneficiul lor si in sprijinul formarii lor din punct de vedere cognitiv. Ii vom invata de asemenea sa se fereasca de efectele potential nocive ale internetului sau retelelor sociale. Cursurile de programare le vor dezvolta creativitatea si logica.

Cursurile sunt concepute special pentru copii si adolescenti si acopera toate nivelurile – de la incepatori care nu au mai avut acces la cursuri IT sau de programare, pana la avansati care trebuie doar sa isi rafineze cunostintele.

Fluenta nu vine din interactiunea cu noile tehnologii, ci din crearea acestora. Crearea de noi tehnologii, similar scrierii unei carti, presupune creativitate, dar si cunostinte bine dezvoltate de programare.

Ideea nu ar fi sa cream o generatie de programatori, ci mai degraba sa gandim abilitatile de programare ca o poarta catre invatare. “Atunci cand inveti sa citesti, poti sa citesti pentru a invata. Este acelasi lucru cu programarea: daca inveti sa programezi, poti sa programezi pentru a invata”.

Viitorul nostru este cel al copiilor nostri!

Ca parinte, cat de mult iti doresti sa aduci schimbari pozitive copilului tau?

Inscrie-ti si tu copilul la cursurile gratuite oferite de Simplio Web Studio la School of Geeks